سروش ابراهیمی با بیان اینکه نانواییهای این شهرستان همواره رصد میشوند تا نان باکیفیت به دست مردم برسد، افزود: از آنجایی که اخیرا قیمت نان باگت افزایش پیدا کرده و قیمت نان سنتی ثابت است مردم گرایش بیشتری به خرید نان سنتی دارند.
ابراهیمی ادامه داد: علاوه بر کیفیت گندم و آرد، مهارت نانوا نیز در پخت نان باکیفیت تاثیر زیادی دارد و متاسفانه نانواهایی هم هستند که دقت کافی هنگام پخت نان ندارند.
وی خاطرنشان کرد: رودبار شهرستانی گردشگر پذیر است و علاوه بر جمعیت ساکن این شهرستان، گردشگران نیز نان می خرند و لازم است سهمیه آرد شهرستان افزایش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار گفت: میزان آرد تخصیص یافته استان به رودبار برای تامین نان مردم ساکن رودبار کافی است اما برای تامین نان مسافرین باید سهمیه آرد شهرستان افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: نان سنتی نظیر لواش، بربری، سنگک و … در شهرستان رودبار پخت میشود اما بیشترین نانوایی ها در این شهرستان بربری پخت میکنند.